cocuklarda hiperaktivite bozuklugu Soruları

Cocuklarda Hiperaktivite Bozuklugu Hakkında Kulanıcıların Sorduğu Sorular ve Cocuklarda Hiperaktivite Bozuklugu Sorularına Doktorlarımızın Verdiği Yanıtlar Bu Sayfada. Cocuklarda Hiperaktivite Bozuklugu Soruları ve Doktor Cevaplarına Ulaşmak İçin

  • Oğlumda Dikkat Eksikliği Var. Ne Yapmamızı Önerirsiniz?

    Merhaba, 1999 doğumlu oğlum dikkatini odaklıyamıyor. Bir şeyle ilgilenirken, aklı hemen başka bir şeye gidiyor. Bilhassa derslerde ev ödevi yaparken, hemen aklı oyuna ya da kardeşine gidiyor. Hiç bir tedavi olmadı. Acaba dikkat eksikliği, hiperaktivite var mıdır? Ne tavsiye edersiniz? İlaç tedavisi ne kadar sürüyor, yan etkileri neler? Vereceğiniz bilgiler için şimdiden çok teşekkür ederim.

  • Çocuğumda Hiperaktivite ve Dikkat Eksikliği Var, Ne Yapabilirim?

    Benim sorum 10 yaşındaki oğlumda görülen dikkat eksikliği ve hiperaktivite. Henüz herhangi bir tedavi olmadı.Derslerine dikkatini veremiyor ve  buda başarısını engelliyor. Bu konu hakkında görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

  • Oğlumda Algılama Bozukluğu Var ve Ben İlaç Tedavisi İstemiyorum. Bitkisel Çözüm Önerir misiniz?

    Merhaba hocam, oğlum 7 yaşında, 1. sınıfa gidiyor. Algılamada zorluk çekiyor. Arkadaşlarına bakınca, oğlum onlardan zaman farkıyla öğreniyor bazı şeyleri. Yazısı çok güzel, okumayı çözdü ama acele ediyor ve olmayan harfleri katıyor. Çok hareketli, ödevlerini yaparken bile sık sık ayağa kalkıp tekrar oturuyor. Doktor, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu olduğunu söyledi. Antidepresan hap verdi ama kullanmadım. Bu teşhis fazla abartı geldiği için ilaca başlamadım. Bu hastalığının bitkisel bir çözümü var mıdır?

  • Doktorla Görüşmelere Başlamalı mıyız?

    Merhaba. 28 Ağustos 2005 doğumlu bir oğlum var. 1 Eylül 2008 tarihinde kreşe başladı. O günden beri hiç bir sebep olmaksızın erkek arkadaşlarının yüzüne vuruyor. En son bu gün yine sebep olmaksızın ve daha önce hiç görmediği, kendinden 1 yaş küçük bir çocuğun kolunu ciddi şekilde ısırmış. Okula başladığı günden itibaren öğretmen ve okul psikoloğu ile sürekli diyalog halindeyiz. Fakat problemi çözemedik. En sonunda psikolog, dikkat eksikliği ve hiperaktivite üzerine ciddi çalışmalar yapan Prof. Dr. Mücahit Öztürk ile görüşmemizi önerdi. Sizce bunu dikkate alarak görüşmelere başlamalımıyız? Ya da bazı şeyler için erken mi? Bu önünü alamadığımız sebepsiz vurmalar herhangi bir problemin habercisi midir? Ne yapmamız konusunda bize bilgi verirseniz çok sevinirim.

SAĞLIK HABERLERİ Tüm Haberler Sağlık Haberleri Rss
Muğla'da Otomobil Çarpışması: 5 Kişi Yaralandı
Muğla'da Otomobil Çarpışması: 5 Kişi Yaralandı
Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi Personelleri Eğitimi Başarıyla Tamamladı
Düzce 112 Acil Çağrı Merkezi personelleri eğitimi başarıyla tamamladı
BM, İdlib'e 2,5 Ay Sonra İnsani Yardım Ulaştırdı
BM, İdlib'e 2,5 Ay Sonra Yardım Ulaştırdı
Sokak köpeğinin kovaladığı bisikletli çocuk yayaya çarptı
Sokak köpeği bisikletli çocuğu kovalayarak yayaya çarptı
Tosya'da Üç Tekerlekli Elektrikli Motosiklet Kazası: Sürücü Hayatını Kaybetti
Amasya'da minibüs menfeze uçtu, sürücü yaralandı
Diyarbakır'da Yenidoğan Canlandırma Programı Eğitimi Verildi

FOTO GALERİ Tüm Foto Galeriler
Diş Fırçanızı Karanlık Yerde Tutuyorsanız Dikkat! Tehlike Saçıyor
Diş Fırçanızı Karanlık Yerde Tutuyorsanız Dikkat! Tehlike Saçıyor
Yumurtayı Pişirmeden Önce Yıkamak Ne Kadar Doğru?
Yumurtayı Pişirmeden Önce Yıkamak Ne Kadar Doğru?
Kan Lekeli Yumurta Yenir mi?
Kan Lekeli Yumurta Yenir mi?
Lahana Yapraklarını Göğsünüze Sarın, Faydası İnanılmaz
Lahana Yapraklarını Göğsünüze Sarın, Faydası İnanılmaz

 

[Hata Bildir]